Καλή Χρονιά από την Mechanical Solutions- τον Κωτσόβολο & το Jumbo

Καλή Χρονιά από την Mechanical Solutions- τον Κωτσόβολο & το Jumbo

Η Mechanical Solutions, ο Κωτσόβολος και τα νέα καταστήματα Mechanical Solutions -Κωτσόβολου & Jumbo Ιεράπετρας το Σάββατο που μας πέρασε έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο Κονάκι.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση συνεργάτες και προσκεκλημένοι από όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο. O Κύριος Δατσέρης Νίκος (Γενικός Διευθυντής) καλωσόρισε στην εταιρεία τα νέα μέλη της ομάδας. Σε μια μικρή ανασκόπηση παρουσίασε την πορεία της εταιρείας στους νέους συνεργάτες από το 2007-εως σήμερα. Επίσης παρουσίασε τα δυο ενεργειακά projects που έχει αναλάβει αυτή την περίοδο η Mechanical Solutions:

1.Την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου Καρτερού από Ζ ενεργειακη κλαση  σε Α+

2. Το νέο κτίριο της Ιεράπετρας οπού θα στεγαστούν τα υποκαταστήματα Mechanical Solutions-Κωτσόβολος- Jumbo

Με αφορμή τα δυο projects βραβεύτηκε για τις επιδόσεις του το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Την βράβευση την έκανε ο υπεύθυνος της  τεχνικής διεύθυνσης  Κύριος Μάντακας Γιώργος, παραδίδοντας τα βραβεία και μια δωροεπιταγή, ως έπαινο στο τεχνικό προσωπικό. Με την σειρά του ο κ. Γ. Μάντακας ευχαρίστησε  την εταιρεία και το προσωπικό έναν έναν ξεχωριστά. Την σκυτάλη πήρε ο  Κύριος Δατσέρης βραβεύοντας τον Κύριο Ανέστη Καρκαβίτσα με τιμητική πλακέτα από την  Mechanical Solutions για τις επιδόσεις του στις πωλήσεις της Air Plus.Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τον τυχερό να κερδίζει ένα ταξίδι στην Ρώμη. Η βράδια κύλισε με χιούμορ, πλούσιο φαγοπότι με παραδοσιακούς μεζέδες, και ζωντανή μουσική.

Παρουσίαση