Εταιρεία

Η εταιρεία MECHANICAL SOLUTIONS δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου και  των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.  Έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και επώνυμα προϊόντα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις  (μελέτη, σχεδιασμό, εμπορία, κατασκευή & service) σε κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες  & μεγάλα ιδιωτικά έργα.

Εισάγει και διανέμει προϊόντα όπως αντλίες θερμότητας ECOPLUS και PALM , fan coils  KYBOM , UNICO και MECO , εναλλάκτες αέρα-αέρα HOLTOP, ηλιακά SUNTECH , κυκλοφορητές HANSA και συνεργάζεται με επώνυμους οίκους παγκόσμιας εμβέλειας όπως SIEMENS, INVENTOR , MIDEA , LG  κ.α. ,έχοντας πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και υποστήριξης.

Με γνώμονα την ποιότητα η MECHANICAL SOLUTIONS δίνει την λύση για κάθε εφαρμογή θέρμανσης – κλιματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας.

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα και προηγμένες λύσεις, βέλτιστες τεχνικά, σε κάθε ηλεκτρομηχανολογική εφαρμογή,  λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν την ενεργειακή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έχοντας εμπειρία στον σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή εξειδικευμένων ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε στην διαμόρφωση της ιδανικής για εσάς πρότασης,  μέσα από μια πλειάδα λύσεων τις οποίες θα εξατομικεύσουμε.