Η εταιρεία MECHANICAL SOLUTIONS δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών.  Έχοντας στο δυναμικό της εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και επώνυμα προϊόντα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις  (μελέτη, σχεδιασμό, εμπορία, κατασκευή & service) σε κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες  & μεγάλα ιδιωτικά έργα.

Με γνώμονα την ποιότητα η MECHANICAL SOLUTIONS δίνει την λύση για κάθε εφαρμογή θέρμανσης – κλιματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας .

Σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει προηγμένες λύσεις, βέλτιστες τεχνικά, σε κάθε ηλεκτρομηχανολογική εφαρμογή,  λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν την ενεργειακή απόδοση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έχοντας εμπειρία στον σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή εξειδικευμένων ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε στην διαμόρφωση της ιδανικής για εσάς πρότασης,  μέσα από μια πλειάδα λύσεων τις οποίες θα εξατομικεύσουμε. 

Ισχυρές συνεργασίες με επώνυμους οίκους παγκόσμιας εμβέλειας όπως, SIEMENS, INVENTOR,HANSA,FRAGMAT, BAMBI,UNICO, LG,  PALMREHAU, ECOPLUS, UPONOR,  BANIGER, εγγυώνται την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα της εγκατάστασης δίνοντάς σας τις μεγαλύτερες εγγυήσεις.